love

love
Orbit de vocea dorinţei Nu eşti conştient că PreaiubitulTrăieşte în adâncul inimii tale Opreşte gălăgia Şi vei auzi vocea Lui În tăcere- RUMI.

joi, 25 august 2011

Taierea legaturilor prin iertare


 Suntem ceea ce gandim. 
Tot ce suntem ia nastere prin gandurile noastre. 
Prin gandurile noastre facem lumea.
BUDDHA

Legaturile energetice

“ Daca mai mentineti povestea , si dupa ce faptele si circumstantele se schimba, create amprente in Campul vostru de Lumina (CEL) , precum si in cordoanele energetice care va leaga de personajele din drama. Coordonatele care va leaga de ele sunt filamente de energie, care pot sa ramana conectate inca mult timp dupa ce relatia voastra s-a schimbat.
Samanii pot simtii aceste conexiuni si pot sa va spuna cine se afla la celalalt capat al sforii care va leaga de gat. Asa ca , deci desi nu mai sunteti furiosi pe fosta prietena, cu care ati incercat sa vorbiti ani de zile, se poate sa aveti un cordon care va leaga de ea, ceea ce face ca acea relatiei si karma pe care o aveti impreuna sa ramana nerezolvate.
Si astfel va veti enerva atunci cand auziti ca a mai ranit pe cineva, sau cand vi se aminteste de cearta pe care ati avut-o, pe vremea cand inca mai erati prieteni.
Aceste cordoane sunt ca niste tuburi de alimente , pe care le folositi ca sa va hraniti in continuare cu laptele cru al furiei si al resentimentelor.
Daca nu taiati aceasta legatura cu fosta prietena, veti sfarsi prin a crea din nou o situatie similara in viata voastra, pentru a gasi , iertare si pace .si deasemenea veti continua sa va agatati de povestea cunoscuta sub titlul …Ea m-a ranit eu sunt victima. Apoi de fiecare data cand repovestiti vechea istorie, fie si numai fata de voi, veti crea noi sentimente de tristete ( deasemenea veti adanci amprenta pe care o aveti in CEL poate sa fie atat de puternica, incat sa fie suficient doar sa ii auziti numele, ca sa va infuriati imediat.
Petem sa ramanem legati energetic de oameni, chiar si atunci dupa ce ei mor si ne amintim doar durerea pe care ne-a provocat-o si nu si lectiile pe care le-am invatat de la ei, Tipurile acestea de legaturi toxice sunt obisnuite in Occident, unde ne facem stramosii raspunzatori de ceea ce ni se intampla noua azi. Aceste cordoane pot sa ne tina mortii prinsi intre doua lumi, incapabili sa-si gaseasca odihna si pacea. Atunci ele devin spirite legate de pamant, care ne bantuie casele si vietile, priponite de noi prin ranile noastre.
Legatura energetica prin care sunteti legati de cineva va poate epuiza energia vitala, aproape la fel ca un parazit. Ea va continua sa existe, atata timp cat ii veti permite povestii voastre paralizante sa se deruleze iarasi , iarasi..

Taierea legaturilor energetice

Desi exista tehnici samanice de taiere a cordoanelor care ne leaga energetic de alta persoana, putem sa le taiem si prin practica iertarii. Aceasta practica este un proces in trei etape- din pacate cei mai multi oameni le realizeaza numai pe primele doua, gasindu-si usurinta si satisfactia pe moment, dar fara sa rupa efectiv legaturile energetice si karmice din CEL. Este obligatoriu sa faceti toate cele trei etape, pentru a va elibera complet de acea persoana.
  1. primul pas este sa va identificati persoana care v-a facut ceva rau, sau careia voi i-ati facut ceva rau. Inspirati profound apoi expirati, eliberand toata mania si nedreptatea pe care ati putea-o simti. Repetati de cate ori este nevoie.
  2. Apoi inspirati din nou profund si trasmitet icatre aceasta persoana o rugaciune sau o binecuvantare, iertand-o pentru tot ce v-a facut. Dupa aceea , cu ochii mintii, cereti-I sa va ierte pentru tot ce i-ati facut si care a nedretptatit-o sau a ranit-o si repetati in gand : “ Te eliberez si te binecuvantez”.Repetati folosind cate respiratii sunt necesare.
  3. Pasul final – si cel mai important este sa analizati lectia pe care ati invatat-o de la acea persoana. Cum primiti a intrega lectie, astfel incat sa  nu mai trebuiasca sa o invatati vreodata?cum transformati ceea ce , odata, a fost o sursa de manie sau de ranire, intr-o sursa de compasiune si de putere. Depinde de voi sa rescrieti noua poveste a acestei relatii.

Dupa ce am lasat deoparte vechile povesti  am taiat cordoanele karmice si am inceput sa ne vindecam ranile, nu mai suntem mistuiti de dramele din viata noastra si nu ne mai simtit blocati intr-un cosmar. Atunci, putem sa incepem sa visam un vis care sa se implineasca.”

Alberto Villoldo Vise curajoase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu