love

love
Orbit de vocea dorinţei Nu eşti conştient că PreaiubitulTrăieşte în adâncul inimii tale Opreşte gălăgia Şi vei auzi vocea Lui În tăcere- RUMI.

joi, 5 ianuarie 2012

Mesaj de la ingeri ACCEPTAREA

E o zi frumoasa , luminoasa ,Soarele trece prin zodia Capricornului , indemnandu-ne la ordine, disciplina, responsabilitate. .Luna in taur si cu Jupiter in taur , hmm .. zodii de pamant . totul ne indeamna sa fim harnici , sa cultivam armonia cu tot ceea ce ne inconjoara , detasati fata de fluxurile si refluxurile din jurul nostru.

In aceste conditii astrale ingerii imi spun:
Mesaj
Esti într-o perioada de tranzitie
Semnificatie
Oricare ar fi evenimentele sau starile prin care treci acum, încearca sa întelegi ca este vorba de un proces de transformare. Acest proces poate fi dureros pentru ca te obliga sa-ti revizuiesti obiceiurile sau chiar îti provoaca suferinta. E important sa întelegi ce se petrece pentru a accepta si depasi momentele grele.
Sfat
De-a lungul zilei, în timp ce te îndeletnicesti cu treburile cotidiene, imagineaza-ti ca în inima ta arde o flacara, iar corpul tau nu e decât o aura. Lumina este drumul spre transformare. Cere îngerilor sa te asiste ca sa poti trai deplin transformarea.

Si eu le transmit:
Va iubim ingerasi , spirite divine , fiti binecuvantate de Dumnezeu pentru ajutorul ce ni-l dati noua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu