love

love
Orbit de vocea dorinţei Nu eşti conştient că PreaiubitulTrăieşte în adâncul inimii tale Opreşte gălăgia Şi vei auzi vocea Lui În tăcere- RUMI.

vineri, 3 august 2012

Paul Ferrini -Cuvinte de intelepciune pentru fiecare zi.



Descoperirea autoritatii interioare 



Cu cat mai instabila pare viata, cu atat mai mult gravitam catre "siguranta" promisa de persoanele care au autoritate in fata noastra. Ne casatorim cu ele, le alegem, mergem in bisericile lor si ne alaturam cultelor lor. Cu timpul multi dintre acesti oameni sunt demascati si discreditati, iar noi invatam sa ne recuperam puterea pierduta si sa ne aduman la loc viata faramitata.
Atunci cand ne dezradacinam pentru a urma falsele promisiuni ale liderilor charismatici, tindem sa fim pedepsiti de insasi experientele noastre. Dupa aceea, ne reantoarcem umili, cu lopetile in mana, si incepem sa sadim din nou.
Aceia care-si abandoneaza radacinile, vor invata sa le regaseasca. aceia care au cautat autoritate in alti oameni, vor invata sa o gaseasca in ei insisi.

A improspata aerul


Nu te duce la culcare suparat pe cei pe care ii iubesti. Nu lasa ca soarele sa rasara sau sa apuna, fara sa te impaci. Ocupa-te cu grija de relatiile tale. Fii gata sa renunti la ganduri si sentimente care nu pot decat sa raneasca si sa separe.
Starile ce presupun ganduri negative  trebuie aerisite cel putin in fiecare zi.Deci, gaseste moduri de a te imblanzi si de a te apropia de celalalt, atunci cand te simti furios sau ranit. Gaseste un mod de a admite ca ti-a fost teama. Gaseste un mod de a  abandona nevoia ta de a avea dreptate si de a sustine permanent ca celalalt greseste.
Amandoi aveti dreptate, in dorinta voastra de a fi iubiti si respectati. Gresiti amandoi in incercarea de a va culpabiliza reciproc pentru nefericirea voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu