love

love
Orbit de vocea dorinţei Nu eşti conştient că PreaiubitulTrăieşte în adâncul inimii tale Opreşte gălăgia Şi vei auzi vocea Lui În tăcere- RUMI.

duminică, 5 august 2012

Construirea Imunitatii emoţionale- Tom Kenyon





Este destul de bine cunoscut faptul că ne putem consolida sistemele noastre fizice imunitar prin schimbarea stilului de viata. Dar este mai puţin cunoscut faptul că ne putem consolida sistemele noastre emotionale imunitar, de asemenea.

Prima sarcină este de a recunoaşte dacă unul este suferă de un sistem imunitar slab emoţional. Un sistem imunitar sanatos emoţională se bazează pe a avea abilitatea de a recunoaşte nevoile unul este autentic (spre deosebire de vrea) şi permisiunea de interne pentru a avea grijă de aceste nevoi. Aceasta include, de asemenea, un sens clar de sine ca o fiinţă autonomă, separată de la alţii.

Acum, acest lucru pune uneori probleme pentru oamenii de pe o cale spirituală. Acest lucru se datorează faptului că de la nivelul inimii, recunoaştem că suntem cu totii Una. Vedem că există o singură viaţă, o constiinta de viaţă, prin o multitudine de forme. Nu este un sentiment natural de interconectare cu ceilalţi atunci când spatiul inimii este activat. Iar din punctul de vedere al constiintei mai mare, nu există nici un sine separat de la oricine altcineva, oricum.

Şi în timp ce acest lucru este adevărat, este, de asemenea adevărat că avem organismele care sunt separate de alte organisme. Iar inteligenta innascuta a biologiei noastre impune sa onoram aceste diferenţe. Dacă nu vom face, ne vom îmbolnăvi. Sistemele noastre imunitare urmeze această lege irevocabilă a naturii.

Sistemele noastre emoţionale imunitar urma, de asemenea, această lege. Dacă nu vom deveni conştienţi de elemente toxice psihologic şi să le evite, vom deveni bolnavi, fie fizic sau emotional.

Sper că de acum a devenit clar faptul că de Cancer emoţională este creat de încălcarea sentimentul de sine. Aceasta apare de obicei din cauza la un fel de abuz. Şi, în timp ce abuzul fizic, sexual şi emoţional sunt destul de recunoscut, nu este o formă de abuz, care de multe ori aluneca de neobservate. Eu o numesc abuzul spiritual.

În forma sa cea mai simplă, abuz spiritual duce o pe o cale de a uita de sine. Are nevoie de o sunt inlocuite de un ideal, care este perceput ca fiind mult mai înaltă decât sine a lui simpla. Acest tip de jaf spirituală arată într-o multitudine de forme si nu neam spiritual este imun la aceasta. Dacă vă aflaţi implicat într-un grup sau o învăţătură care neagă validitatea de sentimentele tale si / sau dezonorează pe nevoile tale, atunci eu iti sugerez sa obtine "dracu de Dodge!"

Motivul pentru care spun acest lucru este faptul că rădăcina cuvântului "sfânt" înseamnă că ceea ce sporeşte integritatea noastră este sacru şi că, ceea ce scade integritatea noastră este profan "pentru a face întreg.". Sarcina de a re-amintiţi sine, prin cultivarea de conştientizare emoţională este lucrarea sfântă.

În cele din urmă, modul de a proteja imunitatea noastră emoţională este să acorde atenţie la nevoile noastre. În primul rând, trebuie să ne dea permisiunea să recunoaştem că le avem. Şi, în al doilea rând, trebuie să găsim o modalitate de a integra nevoile noastre în cerinţele oglindite ale vietii noastre de zi cu zi. Aceasta nu este o sarcină mică, mai ales într-o societate care pare a fi aplecat iadul pe evitarea conştiinţa de sine.

Nu poate fi o mulţime de presiune socială pentru unul pentru a rămâne inconştient în jurul valorii de nevoile unul este autentic şi de sentimente, mai ales, în care am găsit, de exemplu, că cei care se simt inconfortabil cu propriile nevoi şi de sentimentele, sunt de multe ori inconfortabil cu "comunităţi spirituale." altor persoane nevoile şi sentimentele.

Ce faci cu sentimentele tale atunci când acestea contravin celor din jurul vostru? Ce faci atunci când nevoile tale sunt diferite de cei din jurul tau? Acestea sunt întrebări cruciale şi modul în care răspunde la ele vor avea un impact semnificativ asupra ta "imunitatea emotionala."

Pentru cei care aleg lucrarea sfântă a re-amintiţi de sine, nu există nici o altă cale. Unul trebuie să găsească mijloacele de a fi sincer cu sine şi pentru a se potrivi nevoilor unul, in timp ce trăiesc într-o lume care descurajează conştiinţa de sine şi de onestitate.

Este un dur, dar aceasta este una dintre cele mai bune jocuri din oraş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu