love

love
Orbit de vocea dorinţei Nu eşti conştient că PreaiubitulTrăieşte în adâncul inimii tale Opreşte gălăgia Şi vei auzi vocea Lui În tăcere- RUMI.

duminică, 4 decembrie 2011

LEGEA SPIRITUALĂ A REFLECTĂRII


   "Mai întâi vezi ca prin oglinda, neclar; iar apoi, faţă in faţă."

   A Treia lege spirituală ne spune că fiecare persoană pe care o întâlnim ne reflectă înapoi ceva legat de noi înşine. Viaţa din planul orizontal (lumea exterioară) este o oglindă a ceea ce se întâmplă în conştiinţă (lumea interioară).
   Mulţi dintre noi încercăm să găsim soluţii pentru problemele din relaţiile noastre privind mai întâi tiparele comportamentale interpersonale şi încercând să le schimbăm. Acest lucru funcţionează rareori, deoarece nu ne poartă spre locul unde s-au creat aceste tipare.
   Puteţi încerca să vă forţaţi, pe voi şi pe ceilalţi, să gândiţi şi să acţionaţi într-un mod mai iubitor. Puteţi chiar încerca să demonstraţi legea spirituală a Egalităţii în interacţiunea voastră cu ceilalţi. Dar veţi constata că este un lucru dificil - dacă nu chiar imposibil.
   De ce se întâmplă asta? Deoarece, dacă nu vă simţiţi egal cu ceilalţi, nu veţi reuşi să trataţi altă persoană ca fiind egală cu voi, indiferent cât de mult aţi încerca.
   Dacă vă urâţi pe voi înşivă şi dacă vă este ruşine de vreun aspect din viaţa voastră, nu veţi putea să acţionaţi cu consecvenţă într-un mod iubitor faţă de altcineva.
   Ceva profund stă în calea capacităţii noastre de a iubi şi de a-i trata pe ceilalţi ca egali. Ce anume?
   Este vorba de relaţia conflictuală pe care o avem cu noi înşine. Există blocaje sau obstacole în a ne simţi egali cu ceilalţi.
..



Legile dragostei - un curs despre stăpânirea artei spirituale - partea I

un ghid pentru trăirea în armonie cu Adevărul Spiritual Universal
de Paul Ferrini


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu